Spring Yoga Festival

TE INVITAM

Spring Yoga Festival ~16 & 17 Martie 2019
Pentru că primăvara = un nou început🌞🍀🐞🐝
Spring Yoga Festival te asteaptă să celebrăm primăvara împreună. Așa cum natura renaște, fiecare om are nevoie să se regăsească, să se energizeze și să pornească la drum cu noi resurse, plin de vitalitate fizică și emoțională.
🍀Spring Yoga Festival reunește în același loc clase de yoga, ateliere și terapii complementare ce ajută la armonizarea corpului și a minții și promite tuturor multa mișcare și stare de bine. Reenergizare, remodelare a corpului, postură corectă, reafirmarea puterii interioare, relaxare completă sunt doar cateva dintre efectele și stările cu care festivalul te rasfață pe parcursul claselor.
🍀Nu este nevoie să fii experimentat pentru a participa la festival. Trebuie doar să fii open minded și să ai o atitudine pozitivă. Yoga capătă nenumărate forme și versiuni, așa că, pe toată durata festivalului vei gasi o bogată varietate de clase, cu o mulțime de stiluri care mai de care mai inedite – vino și încearcă, sigur ți se potrivește ceva!
🍀De ce Spring Yoga Festival? Pentru că este important să ai grijă de corpul tau, de mintea ta, de emoțiile tale, într-un cuvănt, de tine!
🍀Și pentru că yoga este pentru toți, pentru ediția viitoare a festivalului v-am pregătit clase speciale pentru începători, avansați și familie. !

CONTACT

Bodhi Studio ~Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4 (langa Parcul Cismigiu), Bucuresti
contact@mikazen.com
logo mama de profesie
Facebook
YouTube
Instagram