Yoga Family in vacanța de vară

Yoga vederii pentru întreaga familie
7 iunie 2017
9 Minute de yoga pentru un somn odihnitor
16 noiembrie 2017

Yoga Family in vacanța de vară

Bunătatea din mine salută bunătatea din tine!”

 Bine te-am regăsit, sunt Michelle, fondatoarea MikaZen și HappyLittleYogi și doresc să te ajut să-ți recâștigi starea de bine și sănătatea !
 Din pasiune pentru yoga și iubire față de copii, am ales să le combin și mă dedic cu totul, asftel încât am devenit  instructor de yoga Certificat Internațional de către Yoga Alliance USA (RYT 200 & RCYT) pentru adulti, copii, adolescenți, copii cu dizabilități, adulți și familie.

Yoga Family in vacanta de vara

 Este vacanţăăă! Și momentul în care petreci momente de speciale alături de copilul tău.
Fie că mergi la mare sau la munte sau în străinătate, indiferent de locația aleasă, poți alege să practici yoga impreună, cu copilul .
Unde ? În locuri fie în natură, fie în cameră unde ești cazat. Tu alegi ! Important este să găsesti  un loc confortabil, cu liniște și spațiu pentru a te mișcă și pentru a face totul să fie amuzant.

De ce să practici yoga în vacanță de vară?

Yoga în vacantă alături de copil este ocazia ideală de a beneficia de minunatele sale avantaje. Este o garanție a vacantelor lipsite de stres!
  • vă destindeți și să profitați de calmul naturii
  • regăsiti împreună un mod de viată echilibrat datorită practicii yoga,
  • te incurajează pe ține că și adult, dar și pe copilul tău să te relaxezi
  • va simțiți energici și plini de vitalitate
  • trăiti momente unice alături de familie, copil
    Mai jos ai 4 simple exerciții special alese pentru a le practică împreună.
~Cel mai important este să RESPIRI corect~ Blonul fermecat (respirația abdominala)
Închide ochii și respiră profund. Inspiri aerul pe nas, abdominal, expiri pe gură, eliminând toate toxinele din organism, iar abdomenul simțim cum se trage, exact că un balon. Fi atent la aerul cum intră și iese, observă tot ce se întâmplă.
Timp de practică 5-7 respirații lente.
Are numeroase beneficii printre care elimină starea de anxiatate , starea de stres dispare treptat apărând starea de calm, datorit faptului că atenția este concentrată asupra respirației.
 ~ Cat Pose~ Postura Pisicii
Vino în genunchi, sprijinindu-te în palmele pe care le așezi în dreptul umerilor. Important este să ai degetelede la mâini  departate, iar genunchii  aliniati cu șoldurile. 
Începem prin a inspira și arcuieste-ți spatele în sus( pisica fericită), apoi expiră, ducând  barbia cât mai aproape de piept, si arcuieste spatele în jos, cu bărbia ridicată cât mai sus(pisica nervoasă).
Te ajută să-ți relaxezi coloană vertebrală și ăa-ți menti  o postură  corectă a corpului.
Timp de practică 5 respirații lente.
~ Tree Pose~Postură copacului~
Postura se face în picioare, cu trupul cât mai drept.
Palmele se împreunează că și cum ați rosti o rugăciune și apoi le ridicați deasupra capului.
Toată greutatea corpului se află pe piciorul drept, apoi se ridica și îndoaie genunchiul stâng. Punem talpă piciorului pe coapsă/gamba piciorului drept. Stăm 5 respirații lente, apoi se repetă și pe celalalt picior.
Aceast exercițiu ajută la conștientizarea propriului corp, îmbunătățind postură și relaxează mintea.
~Child’s pose~Postură Copilului ( Șoarecelui)

Te așezi pe salteluță cu față spre sol și greutatea corpului se află pe palme și genunchi. Apoi se departează ușor genunchii și așezați gambele pe sol, astfel încât degetele de la picioare să nu fie așezate sub corp.

Șoldurile se îndoaie și bazinul se ridica spre spre tavan. Din această poziție coboară feșele spre sol, coloană vertebrală extinsand-o. Fruntea o pui pe sol și gâtul este alungit. Mâinile rămân pe lângă corp, ținând palmele orientate spre tavan și cu pieptul este cât mai aproape de sol.
Este o postură benefică pentru întinderea spatelui, calmează și relaxează.Că și în posturile anterioare, și aici putem să ne folosim imaginația și să ne „transformăm” într-un șoricel și stăm 5 respirații lente.
Yoga este un stil de viață ce combină posturile( mișcările corpului), tehnicile de respirație, mediația, educarea caracterului, afirmațiile pozitive și ajutorul celorlați. Este o modalitate care aduce multe beneficii oamenilor, copiilor din intraga lume.
Practicând yoga în vacantă  alaturi de copil, de întreagă familie,  aduce un echilibru atât în comunicarea cu ceilalți, precum și cel personal, elimainând starea de tensiunile care apar ce în această perioadă. Copiii devenind  mult mai conștienți de modul cum se mișcă și cum respiră.
Sa-ti fie de folos!
Te aştept cu drag la cursurile mele
Namaste
#yogacumichelle
MikaZen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
YouTube
Instagram