Echilibru, relaxare si voie buna pentru intreaga familie

 

ZEN Family Retreat ~ Echilibru, relaxare si voie buna pentru intreaga familie
Cand ati fost ultima oara intr-un retreat ? Un retreat in care timpul se dilata pentru voi, intr-o zona care faciliteaza deconectarea de la ritmul cotidian, un retreat bine organizat cu activitati menite sa va reincarce bateriile si sa va armonizeze la nivel fizic, mental si energetic.
Ce este ZEN Family Retreat si cui se adreseaza :
ZEN Family Retreat inglobeaza timp de calitate, dezvoltare personala, mindfulness, yoga si mancare sanatoasa pe parcursul a trei zile si doua nopti (weekendul 5-7 mai 2017), intr-un peisaj mirific situat in Azuga, una dintre cele mai noi statiuni de pe Valea Prahovei, la 1000 metri altitudine.
Vestea cea mai buna este ca se adreseaza tuturor, astfel ca te poti inscrie cu unul dintre parinti, cu un prieten sau cu toata familia. Avem programe special adaptate copiilor cu varste de peste 4 ani, astfel incat veti reusi sa va relaxati chiar si cu cei mici pe langa voi.
ZEN Family Retreat inseamna un program complet, diversificat si atent structurat ce contine cursuri tematice de yoga si meditatie ~ speciale pentru adulti, clase de yoga, ateliere de creatie si dezvoltare personala pentru copii, walking meditation, drumetii si foc de tabara (Hatha Yoga, Yin Yoga, Flow Yoga, Kids Yoga, Yoga Nidra).
Iti promit o experienta unica si frumoasa:
Ella Miu ~ fondatoare Equilibrium Yoga Ploiesti, profesor yoga acreditat international Yoga Alliance USA si instructor yoga pentru copii, pasionata de yoga, dezvoltare personala, ayurveda si stilul de viata sanatos.
Michelle Dumitru ~ instructor yoga acreditat international de catre YAI U.S.A (adulti & copii), fondatoarea MikaZen & Happy Little Yogi(Bucuresti), cu o experienta practica de peste 5 ani in Romania si in Franta, licentiata in psihologie si avand o experienta de 6 ani in domeniul educatiei.
Investitia si beneficiile:
Pretul promotional, *early bird (se aplica pana pe 15 aprilie, in limita locurilor disponibile) – 500 lei/ adult in camera dubla si 300 lei/copil in camera tripla ori apartament si include:
  • cazare in perioada 5-7 mai la Pensiunea Flora Alpina, 4 stele
  • pensiune completa in timpul sejurului (incepand cu seara de vineri, ultima masa inclusa va fi pranzul de duminca)
  • toate activitatile pentru adulti si copii, clasele de yoga, sesiunile de meditatie si respiratie, sauna, hiking, foc de tabara.
Dupa perioada early bird, costurile sunt de 630 lei/adult, 400 lei/ copil
*Pentru pachetele promotionale family (cazare in apartament 2 camere) sau friends (cazare in camera tripla) contactati-ne la mikazenyoga@gmail.com
**Pentru asigurarea locului, este necesara plata in avans, 200 Lei nerambursabili, in contul RO92INGB0000999906402419
Beneficiar Mihaela Dumitru
***Dupa efectuarea platii, te rugam sa ne trimiti un e-mail la mikazenyoga@gmail.com cu datele tale de contact si confirmarea platii.
Noi iti raspundem confirmand inscrierea.
****Costul nu acopera transportul si eventualele bunatati suplimentare (pe care le puteti comanda la fata locului)
****Promotia early bird este valabila in limita locurilor disponibile.
Namaste!
#yogacumichelle
MikaZen
Facebook
YouTube
Instagram