Kirtan „Cantecul Inimii”

Sambata 10 Martie Sala 1 (et.5)18.30-19.45 Kirtan – Cantecul Inimii cu Dana Nedelcu & Mandela Gajol
Haideti sa impartasim impreuna cantecele inimii prin practica Kirtan. Atunci cand cantam sunetele profunde si vindecatoare ale mantrelor din sanskrita, atentia noastra se reintoarce din minte in inima. Si cand suntem in inima, totul este cel mai bine, indiferent de circumstantele din exterior.
Kirtanul este o practica din Bhakti Yoga (iubire pura devotionala si compasiune). Impreuna cu celelalte practici yoga, ea ne paveaza drumul spre iubirea divina. Cantand mantre noi vom atrage aspecte diferite ale divinitatii in viata noastra, iar aceste evergii ne vor sustine si ne vor ghida spre iubirea divina.
De asemenea, kirtanul este cel mai eficient in echilibrarea chakrei Vishuda si a comunicarii, amintindu-ne cu timp si practica, sa ne exprimam din inima si nu din mental. Practica poate sa ne miste intr-un mod profund si sa ne aduca o bucurie incredibila. Dana Nedelcu si Mandela Gajol ne vor acompania in aceasta calatorie a sunetelor vindecatoare cu muzica live (harmonium, flaut etc). Haideti sa va impartasiti si voi inima in aceasta cantare si sa cantam impreuna!
Toata lumea este binevenita!
“The deities add a richness to Yoga practice both in terms of knowledge and energy. And their powers are not far away or alien, they pervade all that we do as the forces of life. They are inherent in the movement of the inhalation and exhalation of the breath, in the interplay of reason and emotion in the mind, and in the ascent of the soul’s aspiration and the descent of the Divine grace. We need only sincerely to call to on them and they will respond immediately! Once we bring the energies of Shiva & Shakti into our Yoga, our practice will gain a new meaning, intensity and focus. The entire Universe will be with us.” Inner Tantric Yoga, David Frawley
Ghizii tai sunt: Dana Nedelcu & Mandela Gajol
Dana Nedelcu este o iubitoare dedicata a practicii yoga, a Spiritului, a vietii, a naturii, a dansului. Ea s-a intalnit cu practica yoga in anul 2006 printr-o sedinta de channeling cu Saint Germain la care a ajuns “intamplator”, dupa care si-a urmat visul, si anume sa isi gaseasca scoala din mijlocul padurii care sa o invete cum sa fie in ritmul natural al iubirii, al naturii, cum sa creeze cu inima.
Dana este acum indrumatoare de yoga de 4 ani si iubeste sa impartaseasca aceasta practica minunata. A studiat cu Yoga London, David Swenson, Ana Forrest, Shiva Rea, Sarah Powers, Uma-Dinsmore Tuli, Cat-Alip Douglas, Alicia Cheung si multi alti maestrii minunati pe care ii iubeste enorm si le este foarte recunoscatoare. De asemenea, a studiat practica kirtan cu Sulekh Ruparell, Deepti Sastry si s-a inspirat profund din practica lui Sivani Mata Francis.
Ea isi doreste sa impartaseasca starea de acceptare de sine, iubire si libertate, atat in corp cat si in minte, prin toate aceste practici minunate care faciliteaza o miscare catre un trai frumos si armonios intr-un dans echilibrat dintre Spirit si Om.
Mandela Gajol
Multi-instrumentalist, absolvent al Academiei de Muzica din Cluj, flautist prin excelenta, profesor si compozitor, promoveaza instrumentele traditionale romanesti , introducandu-le in diferite genuri muzicale precum jazz, rock, electro si desigur in muzica de meditatie. Din 2010 foloseste sunetul pentru a alinia mintea, corpul si sufletul, fiind parte componenta a proiectului de sound healing Kotodama. Aduce un sunet impresionant si vibrant in toate proiectele in care se implica, telul lui fiind ca prin energia sunetului sa ofere publicului o experienta interioara de autoconstientizare.
Cavalul, fluierele, dramba, flautul sunt cateva din instrumentele ce au o lunga istorie legata de vindecare ce aduc puterea si cunoasterea stramosilor.
Facebook
YouTube
Instagram