Tabara de vara „Adventure Team”

„Bunatatea din mine saluta bunatatea din tine!”

Happy Little Yogi impreună cu Echipa de distracție EDK invită toți copiii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani să petreacă cea mai frumoasă Tabără Yoga de vară de cu noi! – este cea mai sănătoasă alternativă de a petrece timpul liber într-un mediu în care se vor bucură de frumusețile naturii, vor învața lucruri noi și își vor dezvolta personalitatea și încrederea în sine.
Copiii obțin beneficii enorme prin practica yoga.
Din punct de vedere fizic, le sporește flexibilitatea, puterea, coordonarea și conștientizarea lor corp. În plus, concentrarea și sentimentul de calm și relaxare se îmbunătățește. Abordarea și predarea este simplă, eficientă,adaptabilă fiecărui copil.
Yoga este un mod distractiv pentru copii să își dezvolte abilități importante într-un mediu distractiv, non-competitiv. Această abordare crește încrederea în șine, voința dar și acceptarea a celor din jur și implicit a să. Yoga, prin natura sa, ajută la procesul de învățare.

La HappyLittleYogi @Tabara de vara „Adventure Team” avem pregătite o mulțime de activități precum: călărie, tiroliana, cățărat, paintball, foc de tabără, prezentarea zonei, florei și faunei locale dar și o serie de ateliere de dezvoltare personală care oferă copiilor ocazia să se acomodeze într-un mediu nou, să se manifeste liber și să se descopere pe șine.

Costul pentru 7 zile (6 nopți) pline de aventuri și activități mindfulness este de 1250 RON/ copil cu toate mesele incluse și toate activitățile. Taxa de transport se achita separat, care este de 50 RON/ copil.

Prin ceea ce faci zi de zi cu copilul tău, are un impact direct şi concret în viaţă lui. Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba ceva şi a face lucrurile diferit.
Vino si tu alaturi de noi la HappyLittleYogi @Tabara de vara „Adventure Team”!
Pentru mai multe detalii si inscrieri contacteaza-ne la mikazenyoga@gmail.com
Namaste
#yogacumichelle
MikaZen
Facebook
YouTube
Instagram