Wobbel Yoga

Wobbel își are rădăcinile din sistemul școlar Waldorf. Hannelore Blaauw și Wouter Haines au reînnoit și au revigorat tabla clasică de echilibru. În 2015 au dezvoltat Wobbel, iar în întreaga lume există mii de copii care fac Wobbel yoga.
Pe Wobbel fiecare mișcare necesită o ajustare constantă a echilibrului. Wobbel le permite copiilor să lucreze la abilitățile motorii. Îi ajută să fie puternici, coordonați, concentrați, calmi și ritmați.
Balanța se dezvoltă de la un nivel scăzut la altul. Un copil poate să stea în picioare pe Wobbel. Chiar și într-o poziție cu picioarele încrucișate sau în genunchi, care se rotește înainte și înapoi. În salutul soarelui, care a fost special adaptat pentru Wobbel, se folosesc multe tipuri diferite de mișcări. Mișcări înalte și joase, mișcări de calmare și mișcări de stimulare a energiei. Această repetare la începutul lecției ajută la construirea încrederii. Dacă este necesar, permiteți-i unui copil să se obișnuiască în liniște cu Wobbel și abia apoi să poată descoperi singur ce să facă cu el.
În timpul lecției, acordați o atenție deosebită poziționării picioarelor, a gleznelor, a genunchilor, a mâinilor și a încheieturilor. Din acest motiv, pentru copiii cu vârsta mai mare de 8 ani li se oferă, de obicei, un Wobbel XL pentru lecție. Până la aproximativ 1,40 m înălțime, copiii pot menține postura corectă pe Wobbel Original.
Wobbel cere o coordonare completă din partea corpului. Partea stângă și cea dreaptă a creierului funcționează împreună atunci când oferim combinații de mișcări. Când în exerciții, piciorul stâng și brațul drept sunt utilizate simultan, se ajută diferitele părți ale creierului să lucreze împreună, la efect maxim.
Mișcarea simetrică pe Wobbel are, de asemenea, un efect pozitiv asupra dezvoltării motorii ale copilului. Mișcarea simetrică este o abilitate utilizată, de exemplu, la înot. Aceasta necesită o bună coordonare și concentrare.
Nu te limita la mișcările în picioare pe Wobbel. De exemplu, poziția pe burtă este baza tuturor mișcărilor. Astfel, se dezvoltă un spate sănătos și un echilibru optim al capului. Pe scurt, minte sănătoasă, corp frumos.
Wobbel este folosit din ce în ce mai mult în fizioterapie și alte terapii de mișcare. Wobbelyoga deschide o lume nouă de exerciții și povesti frumoase. Mișcarea pe Wobbel face ca yoga să fie mai provocatoare și face ca toate aventurile pe care le trăim să fie și mai distractive.
Wobbel yoga combină cele mai bune poziții de yoga. Lecțiile îi ajută pe copii să-și crească încrederea în sine. Noi alternăm efortul cu relaxarea și veți vedea că la sfârșitul lecției, fiecare copil va zâmbin.
Pentru copiii mici, Wobbel este incredibil de primitoare. E jucăușă, exact ca ei și le trezește curiozitatea rapid. La fel îi și cucerește.
Wobbel Yoga – Dedicat familiei tale. Copii sau adulți, provocările acum încep!
Faci yoga deștept. Gândești și trăiești sănătos!
Facebook
YouTube
Instagram